Merkúr-Uránusz Alkotóműhely Kft.

2001. Megalakul cégünk. Komáromy Publishing Kiadó Kft. néven, mely jelzi ekkor kizárólag saját készítésű, írású könyveink kiadásával foglalkoztunk.

2012. Cégünk jelentős fejlődésen ment keresztül. Névváltoztatása is erre utal.

Az évek során jelentős mandalakészítő műhellyé váltunk, e mellett megőriztük a könyvkiadói vonalat is (díszítőművészeti, mandala, Feng Shui témákban).

Magyarországon egyedülálló módon, világszínvonalú minőségben, készítünk mandala témájú grafikákat, dekorációkat, könyveket, használati- és ajándéktárgyakat.

Mindig saját magunk által készített egyedi mintákkal, képekkel dolgozunk. Spirituális témaválasztásunk személyes elkötelezettségünket jelzi a tudás, a szellemiség terén.

Fontosnak tartjuk, hogy minden munkánk szimbológiai, színtani és numerikus alapon valóban működőképes is a szépsége mellett. Hatalmas tárgyi ismeretünket tükrözi minden alkotásunk.

A mandaláink tudatos alkotások. Illeszkednek a szakrális geometria, a Feng Shui, a pithagoraszi számmisztika, az asztrológia, a világ vallásainak széles szimbólumrendszereihez és más ezoterikus tanok elveihez, szabályaihoz. Ezek szintézise adja immár jól felismerhető stílusunkat, melyet sokan megismertek és megkedveltek az elmúlt évtizedek alatt.
Alkotásainkat sikerült szerzői jogvédelem alá helyeznünk, lévén mindegyik egyedi alkotás.

2018. Fejlődésünket mutatja, hogy az általunk készített mandalák immáron Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban is kaphatóak viszonteladó hálózatunkon keresztül.

Mandala, Feng Shui és művészeti témájú könyveink

bemutatkozas_1

2001-ben jelent meg testvéremmel közös alkotásunk a Feng Shui Mandalák című könyv, melynek népszerűségét mutatja, hogy immár három kiadást élt meg Elméleti bevezető a Feng Shui tudományába, az egyes életterületeket energetizáló minták gyűjteménye. 54 mandala- életterület megjelöléssel, szín- és egyéb felhasználási útmutatóval.

azabadsag

2002-ben került a boltokba a Szabadság dimenziói című könyv, ami a mandalák elméleti és gyakorlati felhasználását egyedülálló módon mutatja be. Rendkívül alapos, bőséges szakmai anyagot szolgáltatott a téma hazai elterjedésének segítéséhez. Mai napig is keresett könyv ritkaságnak számít az antikváriumokban.

2003-2009. között jelent meg 8 kötetben a világ díszítőművészetét bemutató sorozat Halzer Györgyi szerkesztésével és rajzaival. Komoly hiánypótló munkák, gyakorlati kézikönyvek. A díszítő minták alkalmasak például kifestésre, színezésre, képek, dekorációk készítésére, sokféle kontúros technikához, üvegfestéshez, üvegmatrica készítéshez, textil- és selyemfestéshez, cserép és porcellán festéshez, tűzzománc készítéshez, hímzéshez, gobelin készítéshez, falikárpitok vagy szőnyegek szövéséhez, kézművesek és hobbi művészek számára.

eddsfvfdsvfdvs

2006-ban jelent meg nagy terjedelme miatt önálló kötetként a Kelták művészete című kötet. Bemutatja a kelták művészetének legjavát olyan képes-rajzos formában, hogy akit érdekel ez a misztikus, varázslatos kultúra, részt vehessen velük a művészi alkotásban.

25_0

2007-ben született az Energiát adó mandalák az év minden napjára – Öröknaptár, ami kiadónk legnagyobb vállalkozása. Halzer Dorottya, Halzer Györgyi, Harcos Katalin és Vámos Rita közös munkájából jött létre. Töretlen népszerűségét a rendkívül ötletes megoldásoknak, kellemes hangulatának és ragyogó kivitelezésének köszönheti. Minden oldalon újabb és újabb, gyönyörű színű és formájú, energiát adó mandalát tartalmaz. A képeket az adott naphoz illeszkedő bölcs útravaló, és a névnapok jelentése gazdagítja. Csodálatos öröknaptár, otthonra és munkahelyre egyaránt.

26_0

2008 -ban került kiadásra Halzer Györgyi Koncentráció javítás – az óvodától a felnőtt korig című figyelem- és képességfejlesztő mintagyűjteménye. A gyerekek és a felnőttek figyelem összpontosító- és koncentráló képességének fejlesztése nehéz feladat. Ebben nyújt segítséget ez a fejlesztő könyv, főleg gyakorlati módszerekkel.

app(1)

2010 -ben elkészült az Energiát adó mandalák az év minden napjára – Öröknaptár angol és magyar nyelvű iPad, iPhone és iPod alkalmazása Energy4You néven. 2012-től francia, német, spanyol nyelven is elérhető az applikáció.

joskonyv

2004-ben került boltokba Halzer Dorottya Feng Shui Jóskönyve, mely újra ötvözi a Feng Shui és a Ji King évezredes bölcsességét.

iskolak

2005-ben született a Feng Shui Iskolák Titkai című könyvem, mely hasznos gyakorlati útmutatót kínál a Feng Shui mai alkalmazásához és jól érzékelhető formában mutatja be, miként mutatkozik meg környezetünkben aktuális lelki állapotunk, hibás gondolatmintánk vagy régi negatív tapasztalatunk Tankönyvként alkalmazzák sokan. Többek közt jómagam is a professzionális Feng Shui tanácsadó kurzuson. Erre a képzésre írtam, mint tankönyv. Kiegészítve akkori 7 éves praxisom történeteivel az érzékletes tanulás céljából.

karma-kalauz-borito_RGB_small

2011-ben jelent meg a Karma-Kalauz (Sorsalakítás titkai) című könyv, Halzer Dorottya munkája. Ez a hazai kiadványok között szokatlanul szép, csodálatos illusztrációkkal díszített könyv különleges kérdésekre ad választ. Eddig más helyen még nem olvasható módon, világos személyes útmutatást arról, hogy miként függ össze az otthonunk és a munkahelyünk vállalt életfeladatunkkal, személyes Sorsukkal.

Feng_Shui_Iskolak_borito

2014-ben jelent meg a Feng Shui Iskolák Titkai című könyvem bővített kiadása. Ez a kötet tankönyvi részletességével és pontosságával, sok száz gyakorlati példával és esettanulmánnyal végre egy igazi útikalauz a Feng Shui világában.Hasznos mindazoknak, akik még csupán csak kezdők a Feng Shui gyakorlati alkalmazásában. Továbbá nélkülözhetetlen azok számára is, akik már ismerik és alkalmazzák mindennapi életükben, otthonukban és munkahelyükön ezt az ősi, mégis univerzális térrendezési tudományt.

Borito_MandalaNaptar_2

2020-ban jelent meg, az Energiát adó mandalák – Öröknaptár 2., ami a már ismert és közkedvelt Mandala Öröknaptárunk folytatása, ha lehet még szebb mandalákkal. Az előzőhöz hasonlóan ez is, Halzer Dorottya, Halzer Györgyi, Harcos Katalin és Vámos Rita közös munkájával született meg. Sokan kérték, hogy készítsünk újat ebből a kedvelt asztali naptárból, mert már majd egy évtizede forgatják naponta. A képeket itt is a minden naphoz illeszkedő újabb bölcs útravalók és a névnapok jelentése gazdagítja. Csodálatos asztali öröknaptár, otthonra és munkahelyre egyaránt, 366 színes mandalával.